krista@hierontai.fi / 0400 564 302

Hierontapalvelut

Ajanvaraus

hierontai, timma, hieronta, ajanvaraus, nettivaraus, peruutusaika


Varaa aika

 

Tietoa varaus- ja hoitokäytännöistäni vallitsevassa koronavirustilanteessa:
(Päivitetty 8.6.2021)

  • Tule hierontaan vain terveenä ja oireettomana. Mikäli olet sairastanut tai lähipiirissäsi on sairastettu jokin hengitystieinfektio, odotathan, että sinä/läheisesi olette olleet vähintään 14vrk oireettomina ennen hoitoon saapumista. Toimi samoin, mikäli tiedät tai epäilet altistuneesi koronavirukselle.
  • Matkailtuasi Suomen rajojen ulkopuolella noudata 14 vuorokauden omaehtoista karanteenia myös hierontaan tulon suhteen.
  • Mikäli koet pieniäkään sairauden oireita ennen hoitoon tuloa, peru tai siirrä aikasi. Peruutuskäytännöissä on joustoa tarpeen mukaan.
  • Saapuessasi ja lähtiessäsi pese kätesi saippualla wc-tiloissamme. Tarjolla on lisäksi desinfioiva käsihuuhde.
  • Tämän hetkisen suosituksen mukaisesti suosittelen kasvomaskin käyttöä myös hieronnan aikana
  • Käytän itse kaikessa asiakastyössä KN95/FFP2-tasoista maskia.
  • Tilassani on huonekohtainen ilmanpuhdistin sekä ilmankostutin huoneilman laadun parantamiseksi. Käytössäni on laadukkaat siivous- ja desifiointiaineet. Hoitotilojen korkeatasoisesta aseptiikasta sekä hyvästä käsihygieniasta huolehtiminen on normaalitilanteessakin osa koulutetun hierojan työtä.
  • Mikäli sinulla on pian vanheneva lahjakortti, jonka käytölle on esteitä vallitsevasta koronatilanteesta johtuen, ota yhteyttä krista@hierontai.fi ja sovitaan lahjakortille lisää käyttöaikaa


Kiitos ymmärryksestäsi ja pidetään huolta toisistamme! :)

❤ Krista

 

Käytössäni on Timman nettiajanvaraus, ajanvaraukset ensisijaisesti sen kautta. Päivitän seuraavan kuun ajat nettivaraukseen viimeistään kuluvan kuun puolivälissä. Tutustuthan peruutusehtoihin ennen varausta.

Viime hetken vapautuvista ajoista saat parhaiten tiedon seuraamalla minua Facebookissa tai Instagramissa.

Mikäli sinulla on kysymyksiä ajanvaraukseen liittyen, otathan yhteyttä sähköpostitse krista@hierontai.fi. Vastaan aina mahdollisimman pian. Huomioithan, etten pysty vastaamaan puhelimeen hoitojen aikana, mutta halutessasi voit jättää soittopyynnön tekstiviestillä niin osaan palata asiaan heti mahdollisuuden tullen.

 

Hierontai

Koulutettu hieroja Krista Heikkinen

Palautumista ja parempaa oloa ammattimaisin ottein.

Krista lomalla 21.-29.6.2021

Hierontai, Hitsaajankatu 6 (2.krs), 00810 Helsinki

© Pienen Budjetin Nettisivut - Niku Creative