krista@hierontai.fi / 0400 564 302

Hierontapalvelut

Krista

 

koulutettu hieroja, krista heikkinen, hieronta herttoniemi, hieroja

 

Olen Krista Heikkinen, koulutettu hieroja ja hyvinvointialan yrittäjä. Hierojaopintojen jälkeen olen työssäni erikoistunut erityisesti purentavaivojen hoitoon ja stressinhallintaan, ja opiskelenkin tällä hetkellä VoiceWell® -hoitajaksi sekä palautumisohjaajaksi. Hierontai on pieni ja kotoisa yhden naisen kehonhuoltopisteeni Helsingin Herttoniemessä, aivan metroaseman läheisyydessä.

Hierojana lähestymistapani asiakkaan kehonhuollollisiin pulmiin on tutkiva ja kuunteleva. Tiedän, että kiireisessä arjessa kehonhuolto ja itsestä huolehtiminen helposti jää vähemmälle, ja haluankin tarjota asiakkailleni hieronnassa rentouttavan irtautumishetken arjesta sekä jakaa helposti toteutettavia ja yksinkertaisia tapoja pitää huolta kehon jaksamisesta ja palautumisesta niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Pyrkimykseni on parantaa jokaisen asiakkaan elämänlaatua pysyvästi pieni hetki kerrallaan. Olen kiinnostunut erityisesti stressin vaikutuksista kehoomme ja kivun kokemiseen. Mielenkiintoni kumpuaa suurelta osin omasta taustastani uniongelmien ja ylirasituksen parissa. Palautumisongelmat selättäneen lempeämmän elämäntyylin innoittamana päädyin opiskelemaan hierojaksi, jotta voisin auttaa myös muita voimaan paremmin. Hoidan vastaanotollani paljon muun muassa stressiperäisestä päänsärystä ja purentaelimistön toimintahäiriöistä kärsiviä asiakkaita ja lisäkouluttaudun aktiviisesti näiden oirekuvien tiimoilta vuosittain.

Hyvinvointi kuuluu meille kaikille ja jokaisella on oikeus kivuttomampaan arkeen - näihin päämääriin toivon voivani asiakkaideni kanssa suunnata parasta osaamistani hyödyntäen ja tarvittaessa muille ammattilaisille ohjaten. Yritykseni tärkeisiin arvoihin lukeutuu myös pyrkimys mahdollisimman ekologisiin valintoihin ja käytäntöihin. Käytän hieronnassa väliaineina pääasiassa luonnollisia öljyjä, kuten kylmäpuristettua manteliöljyä ja mehiläisvahapohjaisia vahoja sekä pesen pyyhkeet ja lakanat biohajoavilla pesu- ja huuhteluaineilla. Pyyhkeet ja viltit ovat 100% luonnonkuituja, puuvillaa tai villaa. Kuitit lähetän sähköpostitse tai tekstiviestillä, jolloin vältän turhaa tulostamista. Maapallomme ei kaipaa turhaa kuormitusta. :)

Vapaa-aikani vietän suurimmaksi osaksi eläinten parissa - omien lemmikkien kanssa puuhaillen tai yhdistys- ja seuratoiminnan puolella talkoillen. Kotoa meiltä löytyy kaksi japaninpystykorvaurosta, 5-vuotias Osma sekä 2-vuotias Ilo, joiden kanssa harrastan ulkoilun ohella mm. tottelevaisuuslajeja. Kotimme löhöilykuninkaan ja palautumismaisterin virkaa toimittaa 12-vuotias kissaherra Viljo. Myös hevoset ovat lähellä sydäntäni, erityisesti issikat, ja karkaankin aina mahdollisuuden tullen tallille tuulettamaan päätä. Ulkoilu ja retkeily ovat osa arkeani ympäri vuoden ja asummekin nykyään Sipoon puolella luonnonhelmassa. Muuten kausiluontoisesti harrastusvalikoimaani kuuluu muun muassa kuntonyrkkeilyä, kuntosalia, joogaa, pyöräilyä… Hieronnan ohella minut voi toisinaan tavata myös Pet Bros -koirauimalan uinti- ja vesijuoksualtailta nelijalkaisten ystäviemme hyvinvoinnista huolehtimassa sekä toisinaan toisten yrittäjien apukäsinä erilaisissa projekteissa 

Varaa aika hierontaan

Hierontai

Koulutettu hieroja Krista Heikkinen

Palautumista ja parempaa oloa ammattimaisin ottein.

Krista lomalla 2.4.-6.4.2021

Hierontai, Hitsaajankatu 6 (2.krs), 00810 Helsinki

© Pienen Budjetin Nettisivut - Niku Creative